Categorieën
Ouders Extra

Geschenk

Een kindje verwachten is zo’n mooi geschenk, dat er niets aan tippen kan. Of het moest het weten zijn dat, als alles goed gaat, er nog zo’n lief klein mensenkindje zijn intrede zal doen in ons gezin.

Roosmarijn wordt straks, zo zegt ze zelf, “een grote zus”. Soms vraagt ze voor het slapen gaan, of de baby nu ook gaat slapen. Of ze vertelt ons dat papa de baby straks maar dragen moet, zodat zij bij mij op schoot kan. Of ze bestudeert heel ernstig mijn buik, als ze op haar knietjes op mijn schoot zit. Met haar nu bijna drie jaar begrijpt ze dus al iets van dat hele tere wonder dat zo’n klein kindje is. En dat maakt van haar nu al de liefste grote dochter die we ons maar kunnen wensen.

2 reacties op “Geschenk”

Hee Petra,

Dat is toch genieten zeg, als ik het zo lees.
Heel leuk dat Roosmarijn het al zo bewust meemaakt de zwangerschap.
Gaat het verder goed met je??

Groetjes
Elly

Reacties zijn gesloten.