Sam Daniël

Daniël

Jij maakt ons nog meer compleet
Nog rijker dan tevoren
Opnieuw een liefste wens vervuld
Een wondertje geboren

Hoera, onze zoon en broertje is geboren

Sam Daniël
Daniël

Geboren op zondag 29 januari 2012

Toen hij werd geboren,
was hij 48 cm lang en woog 2800 gram.

Wilt u mijn broertje eens komen bekijken,
laat het ons dan even van tevoren weten.

Petra, Jurjen en Roosmarijn Nieuwenhuis

 

Reacties: 6

 
 

Het was lang geleden dat ik hier kwam kijken, dat blijkt wel! ging mijn rijtje links naar homepages en blogs eens af, zodoende… Desalniettemin, veel te laat maar niet minder gemeend: van harte gefeliciteerd!

 

re: OK GOIs het niet gewoon zo dat de dissucsie hier de fout maakt om weer in hits te denken? OK GO maakt geen virale hit: ergo, viral filmpjes zijn dood en OK GO is irrelevant. Wat helemaal niet het probleem is wat word aangekaart. Ik denk dat het probleem is dat virale filmpjes niet meer viraal mogen zijn als er (veel) geld achter zit. Je hoeft geen gazillion hits te hebben, maar dat denkt men wel en men handelt ernaar (en schrijft er zo over, waarmee het de kans loopt een self fulfilling prophecy te worden)

 

You’re on top of the game. Thanks for sharing.

 

i think the answer is that you regard this community as a driver of the discourse, which is going to affect israel’s future, so you want to get your points in and try to move readers of this site…If that’s the agenda, then he’s failing miserably.

 

Great post again! And I share paisley’s comment about the fact that these new so called “social media” tools are just refinements of existing ones such as IRC, instant messaging, news groups, and other boards. They are just easier to use, faster and more pervasive. Just not yet enough for my parents to use them 😉

 

It seems like the WH is saying that Bernanke’s confirmation is as good as secured. It boggles my mind why they would do that. There is absolutely nothing to win but all to loose for a senator to vote for Bernanke. Other than shady contributions from lobbyists I guess. I think they underestimate peoples anger with Bernanke, voters will keep track on how their representatives votes on this one. This is BIG mistake Obama, that will cost you dearly. – Rate this comment: 0  0

(geen reacties meer mogelijk)