Categorieën
Ouders Extra

Cadeautje

Toen in heel Nederland op 30 april 2008 de vlaggen uithingen, vierden wij ons eigen feestje. Al 13 jaar samen en dan opeens zwanger! Net als zoveel mensen, deden we de zwangerschapstest met z’n tweeën. Bij deze test moesten er in geval van zwangerschap twee streepjes zichtbaar worden. Op zo’n moment levert een partner die zegt: “ik weet het niet zeker,” wel het bewijs dat we zo’n test niet maandelijks hebben gedaan. Gewoon aan het feit dat zijn ogen meestal ook mijn uitzicht vormen, was mijn reactie? “dan doen we er nog een.” Die zou, zo besloten we gezamenlijk, van een ander merk zijn.

Nog voor het ontbijt was test nummer twee gekocht en uitgevoerd. Bij dit merk, zou in geval van zwangerschap een streepje zichtbaar zijn, of anders zou het display blanco blijven. De uitslag? Zwanger! Nu wist hij het gelukkig zeker. Wij worden, als alles goed gaat, ouders. Dit is het mooiste cadeautje dat we konden krijgen. Daar mocht Nederland dus best voor vlaggen.

Één reactie op “Cadeautje”

Reacties zijn gesloten.