Categorieën
Ouders Extra

Babygeluidjes

Inmiddels ben ik bijna 22 weken zwanger en hebben we dus de 20 weken echo gehad. Daar kijken de meeste aanstaande ouders heel erg naar uit. Maar wij, geluksvogels die we zijn, krijgen telkens wanneer we de gynaecoloog bezoeken, een echo en meestal ook een fotootje mee naar huis. Gevolg? Het was zeker voor mij niet het verwachte hoogtepunt zo in het midden van de zwangerschap. Maar we waren natuurlijk blij met de echt belangrijke dingen. De echo toonde ons een kindje met alles erop, eraan en erin, wat je bij een meisje mag verwachten.

Iets anders dat je hoort tijdens zo’n echo, is het hartje van de baby. Maar ook dat hadden we al vaker gehoord. En dan niet enkel bij de gynaecoloog. Bij de kijkshop wordt voor iets minder dan 50 euro de Jumper Baby Doptone verkocht. Een klein apparaatje, werkend op een negenvolts batterij, waar je twee koptelefoons in kunt pluggen om er vervolgens thuis het hartje van je kleintje mee te beluisteren. Dergelijke apparaatjes zijn ook wel bekend onder de noemer AngelSound. En ze vormen een groter hoogtepunt dan welke foto ook. Zo vaak we maar willen, kunnen we sinds enkele weken dus de eerste geluidjes van onze baby beluisteren. En waar een koptelefoon kan worden aangesloten, kun je tenslotte ook een opname kabeltje gebruiken. Dus luister alvast met ons mee naar de allereerste zelf opgenomen Harttonen. En als het kindje groter wordt, roosie in de knop, kan ze zelf nog eens haar allereerste babygeluidjes terugluisteren.

7 reacties op “Babygeluidjes”

echt leuk voor jullie een meisje!!

Wij zijn ook blij met een gezonde aanstaande…. we weten dan helaas nog niet wat het word… 🙂

grappig die harttonen! 🙂 Klinkt goed;)

He Petra en Jurjen,

Leuke site. Ook leuk om hartje te horen blijft toch een groot wonder.

Groetjes,
Gerco

Hoi Petra en Jurjen!

Leuk om te horen dat het allemaal goed verloopt en vooral ook prachtig dat je tegenwoordig zelf kunt luisteren naar het geluid van je eigen kind! Voor mij is zo’n apparaat iets nieuws, al moet ik natuurlijk toegeven dat ik op het gebied van baby’s een ontzettende leek ben.

Groeten,

Pavel

Geweldige site en wat fantastis om dit te kunnen horen en dat we dit mogen mee beleven

Reacties zijn gesloten.