Categorieën
Baby-Mail

Roosmarijntje's dag

Lieve Roosmarijn,

Het afgelopen weekend stond in het teken van Moederdag. Van papa en jou heb ik prachtige bloemen gekregen. Het was onze eerste officiële Moederdag. Hoewel ik eigenlijk vorig jaar al het gevoel had alsof het elke dag een beetje meer Moederdag werd. Want toen wisten we net dat jij er was.

Zaterdag waren oma Rennie en opa Albert er, eigenlijk speciaal voor jou. Je hebt veel gehuild, wat maakt dat we voorlopig even wat voorzichtiger met je zijn als er bezoek is.

Zondag gingen we naar oma Coby. Die zie je zo vaak, dat je haar al goed kent. En altijd lach je naar haar. Je lacht ook als je Rakker ziet. Een hondje veel kleiner dan onze Ilco en misschien juist daarom voor jou zo leuk om naar te kijken.
Je hebt je ook voor het eerst op je buik gedraaid. Ik had het als eerste gezien. Je ademhaling klonk opeens zo anders, dat ik even naar je moest kijken. Toen voelde ik niet je gezichtje, maar je fijne zachte haartjes. Daar lag je, alsof het niets was, prinsheerlijk op je buik. Later die dag, heb je nog iets voor het eerst gedaan. Eten. Een heel klein beetje zelfgemaakte appelmoes heb je van mijn vinger gelikt en het leek erop, alsof je dat best lekker vond. Behalve Moederdag was het door al die nieuwe dingen vooral jou dag. Net als alle andere dagen, was het dus eigenlijk gewoon Roosmarijntje’s dag.