Categories
Baby-Mail

Je eerste flesje pap

Dit is de week van eerste keren. Want vandaag heb je alweer iets voor het eerst gedaan. En ook nu weer had het alles te maken met eten. Maar daar draait tenslotte een groot deel van jou leventje nog om. Omdat je met steeds kortere tussenpozen begon te huilen om eten, moest er iets gebeuren,. Aanvankelijk dachten we nog dat je eerste hapjes fruit wel genoeg zouden zijn om je extra trek te stillen, maar niets bleek minder waar.

Dus vandaag was het dan zover. Je hebt je eerste flesje pap gegeten en met smaak. Je hele fles ging leeg, ruim binnen 20 minuten, zoals we dat van je gewend zijn. Voorlopig doen we je pap nog in de fles. Want eten met een lepeltje doen we al wanneer je fruit eet. En nu lig je zomaar heel tevreden in de box te spelen en Ilco houdt, zij het slapend, misschien toch over jou de wacht.