Categorieƫn
Ouders Extra

Eindelijk weer in bad

Sinds onze vakantie weten we het weer: Roosmarijn gaat graag in bad. Ook al bestond dat badje dan uit een soort wasbak, in een ruimte waar meerdere babys tegelijk van zoiets konden genieten. Lekker poedelen gaat nu kennelijk nog boven privacy. Dus elke avond pret. Eerst in bad en dan naar bed.

Eenmaal thuisgekomen vonden we dan ook dat douchen alleen niet meer voldoende was. Te groot geworden voor de wasbak in haar kamer, heeft Roosmarijn nog een tijdje gebadderd op de commode, . Daar kan ik onder rijden, terwijl er een gevuld badje op het leeggeruimde werkblad geplaatst kan worden. Maar toen ze eenmaal wist wat spetteren was, zijn we over gegaan op het veel saaiere douchen, dat, omdat het in de douche gebeurt, niet telkens weer zorgt voor een kleine overstroming. Want we waren tot onze verbazing geen voor ons bruikbare oplossing tegengekomen die het mogelijk maakt vanuit de rolstoel een baby in bad te kunnen doen.

Maar zoals zo vaak, was ook nu de oplossing dermate eenvoudig, dat we er pas na maanden piekeren op zijn gekomen. Een stevige plank op het toch al aanwezige zitje in de douche, zorgt voor een stabiele ondergrond voor het badje. Spetteren is geen bezwaar en Roosmarijn vindt het, ook thuis, een waar feest.

2 reacties op “Eindelijk weer in bad”

wat lekker dat ze het badderen zo fijn vind! Irene zit in haar douche stoel er bij onder de douche.. en geniet met volle teuge dan šŸ™‚ Als ze vind dat ze te weinig water krijgt laat ze zich wel horen!

Net is ze in bad geweest buiten.. šŸ˜‰ Ik er naast gezeten en zij lekker spetteren!

Goede vakantie gehad verder?

Reacties zijn gesloten.