Categorieën
Baby-Mail

Je eerste verjaardag

Je eerste verjaardag is alweer voorbij. Een feest dat we gevierd hebben zoals we denken dat jij het graag hebt. Afgelopen vrijdag was de grote dag. ’s Morgens wakker gezongen worden door mama en daarna verwend door oma Coby, dat beviel je wel. En een onverwachte bezoeker, je oud-oom Jan, was zelfs zo welkom, dat je wel even bij hem wilde zitten. Tja, een knuffelbeestje en een echte bromtol, daar konden papa en mama met hun cadeautje ’s middags niet zonder meer aan tippen.

Dat tippen kostte tijd. Eerst moest je nog even je volle aandacht aan bromtol en knuffeltje schenken. Die rare ingepakte doos, waar mama en papa vol verwachting mee aan kwamen, die moest je eerst eens rustig bekijken. Maar toen vond je ook het huisje met echt ding-dong-bel, een mama, een papa en een kindje erg leuk. Toen we de dag afsloten met pannenkoeken, leek je heel tevreden over deze eerste verjaardag.

Maar op zaterdag kwam er alweer bezoek. Nu had je allebei je oma’s en opa Albert bij elkaar. En om het feest voor jou compleet te maken, kwamen er nog meer mensen, waarvan je neefje Tom vast de aller belangrijkste voor je was. Na nog meer cadeautjes, lekker eten en nog een laatste blik op de door papa voor jou versierde kamer, vond je het wel mooi geweest. En zoals dat bij jou meestal gaat na een dag vol nieuwe indrukken, viel je pas na lange tijd in slaap.

2 reacties op “Je eerste verjaardag”

waar blijft de tijd…………………….

vandaag is Irene precies 11mnd dus over 1 maandje vieren wij haar 1e verjaardag

Reacties zijn gesloten.